Tijdens de eerste alumnidag van de AVS, op 7 december in Burgers´ Zoo Arnhem, is een alumnivereniging opgestart. Deze is bedoeld voor oud-deelnemers aan de schoolleidersopleidingen, bovenschoolse (master-)trajecten, coachingsopleidingen en enkele `op maat´ opleidingen van de AVS School for Leadership.

Op de AVS alumnidag met als thema `Veranderen doe je niet zomaar´ stonden zowel inhoud als de hereniging met andere deelnemers én netwerken centraal. Keynote speaker was Thijs Homan, schrijver van het managementboek van het jaar 2006 (De Wolkenridders). Het is de bedoeling dat de alumnidag jaarlijks terugkeert, om de (warme) relatie met ex-cursisten uit langdurige opleidingstrajecten te onderhouden en bestendigen. Daaraan wil de AVS meer structuur geven met het oprichten van de alumnivereniging en een klankbordgroep van en voor afgestudeerden van deze trajecten. Het is de bedoeling dat leden van de alumnivereniging toegang krijgen tot een eigen community op het AVS Scholenportaal, in aanmerking komen voor kortingen op bijvoorbeeld speciale lectorenavonden, eventueel kunnen deelnemen aan een Schotse summer school en betrokken worden bij opleidingen en coaching. De tweede AVS alumnidag vindt volgend schooljaar plaats op 28 november 2008.

Meer informatie
Het lidmaatschap van de alumnivereniging vergt indien nodig slechts een geringe bijdrage (administratiekosten). Bent u oud-cursist en heeft u belangstelling zitting te nemen in deze alumnivereniging? Meldt u zich dan aan bij de AVS: www.avs.nl/professionalisering/alumnivereniging/

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws