Deze maand nog gaat de vernieuwde website van de AVS online: het AVS Scholenportaal. Hiermee gaat de AVS via de schoolleiding en het bovenschools management professionalisering en informatie-uitwisseling tussen scholen stimuleren en faciliteren. Het AVS Scholenportaal is mede mogelijk gemaakt door ABP-Loyalis, Microsoft en Nextstrategy.

Het AVS Scholenportaal kent drie hoofdpijlers, die overeenkomen met de dienstverlening van de AVS: Belangenbehartiging, Werkgeverszaken en Professionalisering. De onderdelen Nieuws, Agenda en Vereniging spreken voor zich. Vanaf de homepage navigeert u direct naar het dossier van uw keuze. Ook de alfabetische overzichten en vele interne links zijn een belangrijke meerwaarde van de vernieuwde website van de AVS . Helemaal nieuw op het AVS Scholenportaal is het gebruik van internettechnologie voor het ondersteunen van projecten en het delen van informatie. De verschillende activiteiten die de AVS reeds voor u organiseert en waaraan u kunt deelnemen, kunt u nu rechtstreeks online volgen. Zo zullen de diverse beleidscommissies, de regionale en bovenschoolse netwerken en onze trainingen en opleidingen van de AVS School for Leadership ondersteund worden door deze technologie. Zo bent u op elk tijdstip van de dag op de hoogte van de actuele stand van zaken van uw commissie, het cursusmateriaal en de data van trainingen waarvoor u zich opgegeven heeft, en de onderwerpen en discussies van de netwerken waarin u deelneemt. Kortom, via het AVS Scholenportaal kunt u in contact komen met andere schoolleiders en bovenschools managers, meningen delen, documenten, tools en links uitwisselen of nieuws plaatsen. Een optimale ondersteuning bij uw (dagelijkse) projecten en de uitoefening van uw vak. Voor deze nieuwe mogelijkheden kunt u zich binnenkort aanmelden, zodat alleen AVS-leden en genodigden toegang hebben tot dit afgesloten gedeelte via een login. In de toekomst zullen andere onderdelen, zoals onze producten en diensten, ook alleen voor leden toegankelijk zijn.

De AVS houdt zich van harte aanbevolen voor uw vragen of suggesties. U kunt deze mailen naar communicatie@avs.nl.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws