Aan de hand van het webinar ‘Naar een haalbaar, gedragen en duurzaam plan’ organiseert de AVS op 28 mei aanstaande tussen 9.15 uur en 10.15 uur een online werkbijeenkomst waar je terecht kunt voor vragen en informatie. Meld je nu aan!

Voor het Nationaal Programma Onderwijs, opgezet voor het inhalen van leerachterstanden die zijn ontstaan door de coronacrisis, trekt het kabinet 8,5 miljard euro uit voor de periode 2021-2023. Van dit bedrag is 5,8 miljard euro beschikbaar voor het primair en voortgezet onderwijs.

Scholen beslissen zelf, in samenspraak met hun schoolbestuur, welke maatregelen ze nemen om de vertragingen van hun leerlingen aan te pakken. Daarbij kiezen ze uit een ‘menukaart’ met bewezen en goed onderbouwde interventies, op basis van hun eigen probleemanalyse.

Het webinar Nationaal Programma Onderwijs – Naar een haalbaar, gedragen en duurzaam plan online – is beschikbaar via de website van de AVS. In dit webinar delen Anje Ros (Lector Goed leraarschap, Goed leiderschap, Fontys Hogescholen) en Loes van Wessum (associate lector Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding, Windesheim) goede tips om met jouw school en team te komen tot een haalbaar, gedragen en duurzaam Nationaal Programma Onderwijs-plan.

Aan de hand van dit webinar organiseert de AVS op 28 mei aanstaande tussen 9.15 uur en 10.15 uur een online werkbijeenkomst waar je terecht kunt voor vragen en informatie (zie aanmeldlink hieronder).

Links

Gerelateerd nieuws