Ook in 2019 is de AVS van 22 tot en met 26 januari present op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs te Utrecht. Op deze gratis vakbeurs kunnen (toekomstige) schoolleiders in het funderend onderwijs met al hun vakgerelateerde vragen terecht bij standnummer 3A046. Er is voorlichting, meer informatie over hun belangenbehartiging, (juridische) ondersteuning en de professionaliseringsmogelijkheden binnen het AVS Centrum Educatief Leiderschap. Vraag online een gratis toegangskaart aan via www.not-online.nl

Leiderschap betekent voor mij…
Wat betekent leiderschap voor jou? Ga de uitdaging aan en zet je stelling op een bordje en ga daarmee op de foto in de photobooth. Iedere deelnemer krijgt direct een afdruk mee naar huis.
We nodigen je uit voor een gesprek over leiderschap!
 
Sessies over ‘Aantrekkelijk beroep, aantrekkelijke sector’
De cao-partijen (AOb, CNV, AVS, FvOv en PO-Raad) zijn begin december 2018 gestart met de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het primair onderwijs. Deze partijen vinden het belangrijk om de personeelsleden in de po-sector daarbij te betrekken, omdat zij degene zijn die in de praktijk met de afspraken te maken hebben.
Tijdens de NOT 2019 krijgen de belangstellende deelnemers diverse vragen voorgeschoteld, bijvoorbeeld over het personeelstekort. In korte interactieve sessies gaan de AVS en de andere cao-partijen graag met u in gesprek. Gespreksleiders Sofie van den Enk en Joep Stassen leggen u een aantal interessante stellingen voor. Na iedere stelling krijgt u de kans om de meningen van anderen in de zaal te verkennen en met hen van gedachten te wisselen. Alle cao-partners zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Aan het einde van iedere sessie vindt er ook een loterij plaats. 
Wilt u bijdragen aan de verbetering van uw vak of heeft u een dringende vraag aan onze cao-onderhandelaar of een vertegenwoordiger van de andere cao-partners? Dat kan. Vanuit de AVS is per sessie één van de cao-onderhandelaars aanwezig om vragen te beantwoorden.
De sessies zijn op woensdag 23, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari om 13.00 uur en om 14.00 uur.
Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet noodzakelijk, u bent welkom!

NOT 2017 AVS-stand

not-2019

Links

Gerelateerd nieuws

  • Familiecontactpersonen staan ouders met hulpvraag bij

  • ‘Kwetsbare kinderen waren hun escape kwijt’

  • ‘Onze gesloten scholen bleven open, terwijl de open scholen gesloten waren’

  • Onomkeerbaar