De NOT is de grootste vakbeurs voor onderwijsprofessionals in de Benelux en vindt plaats van 24 tot en met 28 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook de AVS is er te vinden.

Bezoekers vinden de AVS onder standnummer 8B034, binnen het thema Management en organisatie/diensten. Ze kunnen er terecht voor informatie over het scholingsaanbod van de AVS, advies van de AVS Helpdesk en korte, thematische ‘zeepkist’ pitches – bijvoorbeeld over het inrichten van een IKC, loopbaanmogelijkheden, registreren, de cao – waarover op meer individuele basis het gesprek kan worden vervolgd in de stand.

Daarnaast biedt de NOT een uitgebreid expositieveld en onder meer een Kinderboekenstraat, Opleidingenplein en Dyslexiestraat. De laatste ontwikkelingen worden gepresenteerd in de Onderwijsacademie, in ruim driehonderd sessies. In de Innovatie Award & Route krijgt elke exposant een minuut de tijd om zijn innovatie te pitchen. Op de vrijdag is er het Young Professional Programma om jonge mensen te enthousiasmeren voor het vak van leraar.

29041_jbu_ban_registr_468x60.jpg

Gerelateerd nieuws

  • Subsidieplafond inhaal- en ondersteuningsprogramma’s vo in eerste tijdvak verhoogd

  • Nieuwe consultatie wetswijziging medezeggenschap scholen

  • Stappen gezet in toepassing Meldcode huiselijk geweld

  • ‘Onze gesloten scholen bleven open, terwijl de open scholen gesloten waren’