AVS op de NOT 2017

De NOT is de grootste vakbeurs voor onderwijsprofessionals in de Benelux en vindt plaats van 24 tot en met 28 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook de AVS is er te vinden.

Bezoekers vinden de AVS onder standnummer 8B034, binnen het thema Management en organisatie/diensten. Ze kunnen er terecht voor informatie over het scholingsaanbod van de AVS, advies van de AVS Helpdesk en korte, thematische ‘zeepkist’ pitches – bijvoorbeeld over het inrichten van een IKC, loopbaanmogelijkheden, registreren, de cao – waarover op meer individuele basis het gesprek kan worden vervolgd in de stand.

Daarnaast biedt de NOT een uitgebreid expositieveld en onder meer een Kinderboekenstraat, Opleidingenplein en Dyslexiestraat. De laatste ontwikkelingen worden gepresenteerd in de Onderwijsacademie, in ruim driehonderd sessies. In de Innovatie Award & Route krijgt elke exposant een minuut de tijd om zijn innovatie te pitchen. Op de vrijdag is er het Young Professional Programma om jonge mensen te enthousiasmeren voor het vak van leraar. AVS-voorzitter Petra van Haren spreekt op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen om 11 uur in de stand van Presikhaaf over de school van de toekomst.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.