AVS op de NOT 2015

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het po, vo en mbo. Deze vindt plaats van 27 tot en met 31 januari 2015. De AVS verzorgt diverse gratis inhoudelijke sessies en is daarnaast te vinden op de beursvloer in stand 8c066. Ga in gesprek met onze (helpdesk)adviseurs en ledenraad, neem kennis van ons professionaliseringsaanbod en maak uw collega voordelig lid. De koffie staat klaar!
 
De NOT staat garant voor actuele ontwikkelingen en interessante innovaties op onderwijsgebied. Thema’s die de revue passeren zijn bijvoorbeeld gepersonaliseerd leren, Passend onderwijs, de Gezonde School, toetsing, talentontwikkeling en de digischool.

AVS-voorzitter Petra van Haren verzorgt op dinsdag 27 januari van 10.15 tot 11.00 uur een inleidende keynote sessie op de NOT over ruimte voor schoolleiders. Andere sessies die de AVS verzorgt op 27 en 29 januari gaan respectievelijk over een goed personeelsdossier en over het omgaan met inspectiebezoek. Beide sessies worden verzorgd door AVS-adviseur Jan Stuijver. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze sessies via http://www.not-online.nl/nl-NL/Bezoeker/PO/Activiteiten-PO/Congres-seminars/Onderwijsacademie.aspx

Korting op contributie
Breng een bezoek aan de NOT en maak meteen uw collega lid! Wie uiterlijk 9 februari aanstaande lid wordt van de AVS, ontvangt namelijk anderhalf jaar lang 50 procent korting op het persoonlijk deel van de contributie (tot 1 augustus 2016, bij minimaal lid blijven tot 1 augustus 2017). AVS-leden die een nieuw lid aanbrengen, ontvangen bovendien 10 korting op het persoonlijk deel van hun eerstvolgende contributie. Bij twee leden is het 25 procent, bij drie 45 procent, bij vier 70 procent en bij vijf nieuwe leden 90 procent. Zie www.avs.nl/vereniging/lidworden (Acties).

AVS-leden kunnen gratis toegangskaarten downloaden voor de NOT via www.not-online.nl.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.