http://www.werkeninhetprimaironderwijs.nl/
Om het vinden van een collega en het zoeken naar een baan in het primair onderwijs eenvoudiger te maken, lanceert de AVS de vacaturesite www.werkeninhetprimaironderwijs.nl. De site richt zich expliciet op mensen die in het primair onderwijs willen werken.

Of het nu om een leerkracht of een schoolleider gaat, het kost scholen steeds meer moeite personeel te vinden. Tegelijkertijd moeten werkzoekenden in het po tientallen – niet in deze sector gespecialiseerde – websites en kranten doorzoeken om een geschikte baan te vinden. De nieuwe, expliciet op het po gerichte vacaturesite www.werkeninhetprimaironderwijs.nl  brengt hier verandering in. De werkgever bereikt eenvoudig en gericht zijn doelgroep en betaalt niet meer voor bezoekers die toch nooit zullen reageren, en de werkzoekende hoeft niet meer door vele voor hem of haar oninteressante vacatures te zoeken, op zoek naar die ene wel interessante.

De nieuwe vacaturesite, mede mogelijk gemaakt door KlasseTV, is een service van de AVS aan de hele sector primair onderwijs. Leden van de AVS krijgen een forse korting op de toch al lage prijs als zij een vacature plaatsen. De personeelsadvertenties die ook in Kader Primair staan, kunnen gratis doorgeplaatst worden naar de vacaturesite. Roelf Willemstein, directeur AVS: “Wij starten deze website naar aanleiding van vragen uit het veld. Vacatures in het po zijn op zoveel plaatsen te vinden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Tegelijkertijd bereiken wij met ons maandblad Kader Primair en onze website het merendeel van de leidinggevenden in het primair onderwijs en hun scholen. Leidinggevenden, de verantwoordelijken voor het vinden van nieuw personeel, weten ons dus te vinden. De vacatures zijn vanaf onze eigen website, www.avs.nl, te raadplegen, maar ook via www.werkeninhetprimaironderwijs.nl. Het aanbod wordt dus `op een presenteerblaadje´ bij de doelgroep onder de aandacht gebracht.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws