AVS komt naar je toe

Vraag het aan de AVS

Op 13 april in Veghel

Als schoolleider ben je de spin in het web. Je hebt veel verantwoordelijkheden en allerlei maatschappelijke problemen komen de school binnen. Heb je soms het gevoel dat je er alleen voor staat als schoolleider? Heb je behoefte aan een sparringpartner of contact met andere schoolleiders? Heb je een professionele vraag? De AVS komt naar je toe! We houden een aantal spreekuren van de AVS Helpdesk op diverse locaties. Te beginnen met donderdag 13 april in Veghel. Kom jij ook? Exclusief voor leden.

AVS-adviseur Paul van den Heuvel is van 16.00-17.00 uur aanwezig in Cultuurhaven Veghel om je vragen te beantwoorden over allerlei onderwerpen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Een prangende vraag die niet kan wachten? Neem dan contact op met de AVS Helpdesk. Leden kunnen, waar nodig, juridisch advies op maat krijgen.

Locatie: Cultuurhaven Veghel, Verlengde Noodkade 10-12, 5462 EH, Veghel.

Regionale netwerkbijeenkomsten commissie Duurzaam Vitaal

Voorafgaand aan dit Helpdesk spreekuur en route is er voor leden die (bijna) met pensioen zijn een netwerkbijeenkomst in Veghel. In de bijeenkomsten delen we (onderwijs)ervaringen, expertise en toekomstplannen met elkaar. Ook kunnen de deelnemers zelf bespreekpunten indienen, bijvoorbeeld over knelpunten in werk en functioneren die in de laatste fase van de loopbaan voorkomen. Een persoonlijk uitloopplan (PUP) kan daarbij behulpzaam zijn. Ook gaan we discussiëren over het thema duurzame inzetbaarheid met adviseurs van het Vervangingsfonds/Participatiefonds. Geïnteresseerd? Meld je dan ook hier voor aan. Deze netwerkbijeenkomsten zijn ook in Barneveld en Bunnik.

Link

Neem contact op met de AVS Helpdesk
De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die je in je dagelijkse werk tegenkomt. Je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die je vraag beantwoordt of ervoor zorgt dat je binnen één werkdag teruggebeld wordt. Deze adviesdienst is voor leden gratis.

Vermeld altijd je lidmaatschapsnummer als je contact opneemt met de Helpdesk

030-2361010 of stuur een e-mail naar helpdesk@avs.nl