De AVS heeft naast APS, SLB diensten en Vives sinds kort zitting genomen in het `ICT platform onderwijs Nederland´ en drukt hiermee een duidelijke stempel op de ict-beurs IPON 2008 eind januari 2008.

IPON 2008 vindt plaats op 23 en 24 januari 2008 in de Jaarbeurs te Utrecht. Onder andere AVS voorzitter Ton Duif neemt tijdens IPON 2008 deel aan het discussiedebat `Schoolboeken de klas uit´. Want: leermiddelen verschijnen niet meer uitsluitend in boekvorm; digitale leermiddelen zijn volop in ontwikkeling. `Schoolboeken gratis´ lijkt het antwoord op de vraag: `Hoe houd je schoolkosten voor ouders in het voortgezet onderwijs binnen de perken?´ Maar ongeacht wie er betaalt, blijken schoolboeken steeds duurder te worden. Uitgevers, tussenhandel en onderwijs wijzen met een beschuldigende vinger naar elkaar. Maar hoe zit het nu echt? En vooral: wat kan de rol van ict zijn?

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws