AVS Congres 2010 – Leiderschap in Lage Landen

Reserveer 19 maart 2010 alvast in uw agenda voor het 15e AVS-congres! Ditmaal heeft het de (onder)titel `Leiderschap in Lage Landen; vanuit realisme, borging & reflectie, idealisme en inspiratie´ meegekregen. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Wat van de dingen die u nu doet zou u blijven doen, als u zou weten wat u straks gaat doen? Laten we ons leiden door visie, inspiratie, idealisme? Of staan we met de voeten op de grond, leven we in het hier en nu en willen we vooral niet te snel een droom najagen? Kunnen we in het dagelijkse leidinggeven een toekomstvisie verwerken, of hebben we onze handen (te) vol aan het managen van de dagelijkse dingen?

Het AVS-congres 2010 biedt de bezoeker vier routes:

1) Zakelijk en realistisch leiderschap,
2) Borging & reflectie (kiezen voor zekerheid, continuïteit en reflectie; behoud van het goede),
3) Toekomstgericht en idealistisch leiderschap en
4) Inspirerend leiderschap.

Bent u bijvoorbeeld een zakelijk leider, de bouwer in het hier en nu? Dan volgt u route 1 om hierin extra bagage te verzamelen. Of juist een andere route, om uzelf te verbazen over en te laven aan andere zienswijzen en mogelijkheden. Als u wilt, kunt u overigens ook van route switchen. In december verschijnt de congresbrochure met meer informatie en inschrijfmogelijkheid.

Zie ook https://avs.nl/congres2010
Vanaf 10 december kunt u zich ook hier aanmelden.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.