AVS Congres 2010 – Interessante korting voor introducés

Neem uw collega mee naar het AVS-congres! 19 maart 2010… het 15e AVS-congres! Dit groots(t)e onderwijscongres is interessant voor AVS-leden én voor niet-leden. En als AVS-lid kunt u uw collega meenemen tegen een zeer aantrekkelijk introducétarief! Gun uw collega ook die dag!

AVS-leden betalen, bij aanmelding vóór 6 februari 2010, 195 euro. Niet-leden 400 euro. Uw introducé betaalt slechts 275 euro!* U kunt één introducé meenemen tegen het speciale introducétarief. Dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier. Uw introducé ontvangt, per e-mail, het speciale introducé-aanmeldformulier.

Nieuw dit jaar tijdens het AVS-congres zijn de inloopsessies in de pauzes. Ook in deze sessies is bewust rekening gehouden met de diverse doelgroepen van de AVS. Zo is er een halfuursessiespecial voor Young Professionals (de leerkracht met leidinggevende ambities en de startende schoolleider), een halfuursessie over pensioenen en een sessie over Europees aanbesteden. Die laatste zal waarschijnlijk vaker bezocht worden door de bovenschoolse directeur.

In de congresbrochure (meegestuurd met Kadernieuws 5) vindt u alle inleidende en plenaire sessies en workshops waarvoor u zich kunt aanmelden. U kunt deze brochure natuurlijk ook online bekijken via https://avs.nl/congres2010. Hier kunt u zich ook aanmelden.

* Natuurlijk is het nóg voordeliger als uw collega direct lid wordt. Hij/zij kan dan voor het ledentarief naar het congres. Of niet naar het congres komen, maar kiezen om tot 1 augustus 2010 slechts z 30 contributie te betalen (voor het persoonlijk deel van het lidmaatschap; zie voor de voorwaarden www.avs.nl/lidworden).

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.