Actie slaat aan

De actie om de nieuwe website http://www.avsvoordeel.nl/ (onderdeel van https://avs.nl/, de website van de AVS) onder de aandacht te brengen bij (adjunct)schoolleiders is een succes. De site is de laatste dagen veel vaker bezocht dan daarvoor. Na een bezoek aan de site geeft de meerderheid van de bezoekers aan tot nog toe geen gebruik gemaakt te hebben van AVS Voordeelpartners, maar in de toekomst zeker rekening te houden met het aanbod van de voordeelpartners bij het nemen van aankoopbeslissingen. Bovendien zegt een overgrote meerderheid het aanbod `compleet en goed afgestemd op de behoeften van een school(leider)´ te vinden.

Om (adjunct)schoolleiders te verleiden naar de site te gaan, maken bezoekers kans op leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door een aantal AVS-voordeelpartners. Volgende maand worden er weer nieuwe prijzen verloot. Doel van de actie is de website onder de aandacht te brengen. Op de site staat overzichtelijk gerangschikt bij welke bedrijven AVS-leden korting kunnen krijgen. Kortingen die soms oplopen tot honderden euro´s, zowel op schoolbenodigdheden als op artikelen voor privé gebruik.

Een paar respondenten geven aan het aanbod nog te mager te vinden. Wat verder opvalt is dat de meerderheid het, nog niet zo lang geleden ingevoerde, privévoordeel zeer op prijs stelt. Theo van de Burger, verantwoordelijk AVS-adviseur: “Voor scholen is het erg belangrijk korting te kunnen krijgen op de noodzakelijke producten. Dat betekent dat ze meer met de beperkte budgetten kunnen doen. Maar voor onze leden is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat ze korting kunnen krijgen op boeken, een weekendje weg, et cetera. Daarom zoeken we naar de combinatie in ons voordeelpartnerprogramma: onze leden kunnen hun contributie terugverdienen en de kinderen worden er ook beter van. En blijkbaar wordt onze inzet op prijs gesteld. Dat is leuk om te lezen en motiveert ons om zo verder te gaan.”

Alleen AVS-leden kunnen gebruikmaken van het AVS-voordeelprogramma. Tot 1 november loopt er een actie waarbij geïnteresseerden gratis kunnen kennismaken met de AVS (en het voordeelpartnerprogramma) of mensen die lid worden een contributiekorting krijgen van meer dan 50 procent. Zie voor meer informatie https://avs.nl/actie

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.