Het Schoolleidersregister PO wil schoolleiders de mogelijkheid geven om mee te denken en mee te bepalen hoe het herregistratiesysteem en de herregistratiecriteria eruit gaan zien. Op 6 mei organiseert het register daarvoor een rondetafelbijeenkomst in het Leerhotel te Amersfoort.

Sinds september 2013 wordt gewerkt aan de totstandkoming van een methode voor herregistratie en de herregistratiecriteria. Verschillende bestaande methoden zijn  bestudeerd, er zijn gesprekken gevoerd met schoolleiders, besturen en opleiders en actuele ontwikkelingen met betrekking tot het schoolleidersvak zijn in kaart gebracht. Uit deze bevindingen zijn verschillende schetsen voor methoden van herregistratie naar voren gekomen. 

Op  6 mei 2014 organiseert het Schoolleidersregister PO een rondetafelbijeenkomst waar de verschillende mogelijkheden van herregistratiesystemen worden besproken. Wat heeft de schoolleider nodig om te kunnen blijven professionaliseren? En op welke wijze kan het Schoolleidersregister hier een goede rol in spelen en ondersteuning bieden? Het register wil samen met schoolleiders de schetsen verder uitwerken tot goede herregistratiecriteria die aansluiten bij de ontwikkelingen en uitdagingen van het vak.

De bijeenkomst vindt plaats in Leerhotel het Klooster te Amersfoort, van 10.00 tot 13.30 uur.

Meer informatie en aanmelden: www.schoolleidersregisterpo.nl
 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws