8 mei start de podcast Schoolbaas!

In de studio!

De eerste uitzending van Schoolbaas introduceert de zes paradoxen in leiderschap, waarbij Nadine Duymaer van Twist, directeur van basisschool De Zeeheld in Amsterdam, de rol van host op zich neemt. Samen met Petra Tijmstra, verandermanager bij PwC, gaat ze in gesprek met Lianne ter Steeg en Dianne Franke van AVS.

In deze aflevering worden de paradoxen in leiderschap besproken en gekoppeld aan onderwijsthema’s. Deze paradoxen zijn relevant voor schoolleiders, maar ook voor leidinggevenden in allerlei sectoren. Petra slaat een brug naar leiderschapspraktijken uit het bedrijfsleven.

Lianne, tot een jaar geleden zelf ook schooldirecteur en nu beleidsadviseur bij AVS, en Dianne, programmamanager bij de academie van AVS, gaan dieper in op de uitdagingen en kansen van leiderschap in het onderwijs.

Door de link te leggen tussen theoretische concepten en praktische toepassingen, streeft Schoolbaas ernaar om waardevolle inzichten te bieden die leiders kunnen helpen hun leiderschapsvaardigheden te versterken en te ontwikkelen.

De AVS-podcast belooft een diepgaande verkenning van de complexiteit van leiderschap in het onderwijs, waarbij elke aflevering een andere paradox behandelt. Mis de eerste aflevering niet en abonneer je vandaag nog op Schoolbaas via je favoriete podcast app!