7 maanden gratis lid voor wie lid wordt tijdens de NOT

Wie tijdens de NOT lid wordt van de AVS, krijgt forse korting op de contributie: de eerste 7 maanden GRATIS. Ook krijgen nieuwe leden een tegoedbon van EUR50,-, te besteden aan een opleiding, cursus of maatwerktraject van de AVS. Daar bovenop dingen nieuwe leden dubbel mee naar de prijzen die bezoekers van de AVS-stand kunnen winnen.
 
7 maanden gratis
De contributie voor reguliere AVS-leden bestaat uit twee delen; een managementdeel en een persoonlijk deel. Nieuwe leden, die zich aanmelden tijdens de NOT (27 – 31 januari, Jaarbeurs Utrecht) betalen de eerste 7 maanden geen persoonlijk deel. Dit betekent een korting van bijna 70 euro!!
 
EUR50,- korting op opleiding of training
Omdat het thema van de AVS-stand is: `vissen in de vijver van talent´, en de AVS hiermee haar betrokkenheid bij de ontwikkeling en stimulering van talent wil onderstrepen, krijgen nieuwe leden bovendien een tegoedbon van EUR50,-. Deze is in te wisselen voor een (korting op een) AVS training of cursus die in 2009 gegeven wordt. Of een adviestraject, begeleid door een AVS-adviseur.
 
Ook extra voordeel voor aspirant-leden
Aspirant-leden die de bladen van de AVS per mail ontvangen, komen in aanmerking voor het lage contributietarief van slechts EUR28,- per jaar. Zij krijgen, als ze zich tijdens de NOT aanmelden, het boek `Van wie is het Onderwijs?´
 
Leerlingen winnen ook?
En tenslotte maken ook de kinderen op de school van het nieuwe lid kans op iets moois. Nieuwe leden maken namelijk twee keer zoveel kans op het winnen van een van de mooie prijzen die verloot worden onder bezoekers van de AVS-stand (B076, hal 8): een teamdag over Passend Onderwijs van de AVS (ter waarde van EUR2200,-), een mooie kast van Heutink, de in de stand gebruikte zand- watertafel van Heutink, een abonnement op KlasseTV of een Senseo Latte Select koffiezetapparaat.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.