50% korting voor nieuwe AVS leden

Als u vóór 30 april lid wordt van de AVS, kunt u profiteren van een uniek aanbod: eenmalig 50 procent korting (maximaal 200 euro) op een product naar keuze uit de nieuwe Professionaliseringsgids óf een contributiekorting (op het persoonlijke deel) van vier maanden. Kiest u voor deze laatste actie, dan wordt u lid per 1 april en betaalt u pas per 1 augustus 2009.

Het Professionaliseringsaanbod is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in het onderwijs, of voor hen die dat willen worden. Dit betekent dat u er iets van uw gading in kunt vinden, maar wellicht ook een collega. Wijs uw collega of medewerker dan ook op dit aanbod! De AVS is tenslotte de vereniging die is opgericht door leidinggevenden, voor leidinggevenden. En dus weten de adviseurs en trainers van de AVS als geen ander wat er speelt in het onderwijs en waaraan (toekomstige) leidinggevenden behoefte hebben.

AVS: de grootste schoolleidersvereniging
Zo´n 5500 leidinggevenden in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs zijn al lid van de AVS: startende en (adjunct-) directeuren, locatieleiders, middenmanagers en bovenschools managers/bestuurders. De AVS is daarmee de grootste en meest invloedrijke partner als het gaat om de belangenbehartiging van leidinggevenden in het onderwijs.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.