Alien Cnossen

De vakantie zit erop. Meestal en ook dit jaar weer, popel ik om te beginnen en probeer ik – voordat straks de drukte losbarst- een heleboel zaken klaar te zetten, zodat we weer full speed aan de slag kunnen.
Maar het is een rare tijd. Het voelt als het half uur voor de verjaardagsvisite binnenkomt- Alles staat klaar, de taartjes, de hapjes, de drankjes. Je wilde alle tijd om alles goed voor te bereiden maar nu ben je vooral ongeduldig. Hoe druk wordt het? Kan en mag iedereen wel komen? Heeft men het straks wel naar zijn zin?

Zo vol verwachting en gezonde spanning staan wij als AVS Academieteam bij de deur om jullie reëel en virtueel te ontvangen. De tafel is feestelijk gedekt. Wij hebben vijf nieuwe leergangen en ook nog verse trainingen in het aanbod. Waaronder onderhandelingsvaardigheden gericht op onderhandelen voor jezelf, je eigen inschaling en arbeidsvoorwaarden. We gaan serieus aan de slag met een aanbod voor coaching, mentoring en intervisie. De leergang IKC maakt steeds meer gebruik van blended learning
Kortom er is keuze genoeg!

Als we naar de evaluaties van de afgelopen jaren kijken dan mogen wij als team erop vertrouwen dat we met ons “opleidingsfeestje” aansluiten bij jullie wensen. Onze leergangen en trainingen krijgen goede beoordelingen. Fijn is dat maar wat we niet altijd weten is of ons aanbod alles biedt wat jullie belangrijk vinden. Zijn er onderwerpen die je mist, zijn er werkvormen die je weleens zou willen ontdekken, moet ons aanbod praktischer of juist reflectiever?
Over deze onderwerpen gaan wij graag met jullie het gesprek aan. Op 17 september a.s. organiseren we om 15.00 uur een online brainstorm. Belangstelling? Stuur een mail naar d.vanoostrom@avs.nl.

Ach misschien ontneemt ons enthousiasme je de adem en sta je voor de tafel en weet niet wat te kiezen. Kijk je op onze website en weet niet wat nu past bij jouw vragen en ontwikkelingsperspectief? Geen vreemde vraag. Juist als je al een paar leergangen en trainingen gevolgd hebt. Je wilt je kostbare tijd immers goed besteden.
In dat geval kun je terecht bij onze programmamanagers. Op 8 september a.s. staan ze van 14 tot 16 uur klaar om je met raad en daad terzijde te staan voor een online adviesgesprek. Belangstelling? Meld je aan op academie@avs.nl