Jouw verhaal centraal

Tussen het beleid van de overheid en de weerbarstigheid van de schoolpraktijk zit vaak een groot gapend gat. Daar heb jij als schoolleider élke dag last van. Om te weten waar de werkelijke pijn zit én om te horen waar jij blij van wordt als het op jouw vak aankomt, trekken verschillende AVS’ers het land in om met directeuren op hun eigen school het gesprek te voeren. Graag komen we ook een keer bij jou langs.

En dan kan het zomaar voorkomen dat ‘ineens’ (uiteraard volgens afspraak) de voorzitter van AVS, Karin Straus, bij je op de stoep staat of dat Alien Cnossen van onze academie een kop koffie komt drinken met jou en je bestuurder. AVS wil naast, achter en voor alle schoolleiders in Nederland staan.

Dat kunnen we het beste doen als we goed weten wat er leeft. En wat er leeft, verschilt per school, per regio en per wijk. Om al die uiteenlopende belangen, zorgen en leuke ontwikkelingen te inventariseren, leggen we graag ons oor bij jou te luister. Wat heb jij nodig om je werk goed en met plezier te blijven doen? Met die informatie in the pocket kunnen we bij AVS aan de slag om schoolleiders nog beter in positie te zetten.

En dat is nodig. Juist nu de personeelstekorten verder oplopen en de onderwijskwaliteit onder druk staat, is het alle hands aan dek. Juist nu moet jouw stem in de politiek Den Haag gehoord worden. En de stem va de schoolleider klinkt toch echt net even anders als die van de leraar. Dan is het goed te weten dat je op AVS kunt terugvallen. We merken echter dat nog lang niet alle leden weten wat erbij AVS ‘te halen valt’. In gesprek met schoolleiders willen we laten zien wat AVS ook voor jou kan betekenen. Want er gebeurt zo veel wat goed en inspirerend is om over te weten. Zonde om daar niet van op de hoogte te zijn!

Wij komen graag bij je op bezoek:

Vind je het leuk om AVS te ontvangen op jouw school? Aarzel niet! Neem contact op via info@avs.nl of 030 – 236 10 10. Wij hopen in het nieuwe jaar met je af te spreken!

  • Lianne ter Steeg, beleidsadviseur Organisatie en Governance
  • Lambert van der Ven, beleidsadviseur Onderwijskwaliteit en Leiderschap
  • Alien Cnossen, directeur AVS Academie
  • Karin Straus, voorzitter AVS