De kracht van samen

Samen met collega-directeuren of het hele schoolteam leren en ontwikkelen? Dat kán met een incompany-traject bij AVS Academie. Al onze leergangen vormen we met plezier én naar jouw wensen om tot een incompany-training. Wat zijn de voordelen?

1. Samen ontwikkelen

Tijdens een incompany worden jij en je collega’s verrijkt met dezelfde input die je daardoor makkelijker samen naar de praktijk vertaalt. Het vergroot de betrokkenheid en het draagvlak voor nieuwe plannen.

2. Dichtbij huis

Een incompany-traject volg je altijd op een locatie dichtbij huis én ver van de waan van de dag. Dat scheelt jou kostbare tijd en geld.

3. Maatwerk

Incompany-trainingen bieden alle ruimte om aan de slag te gaan met specifieke vraagstukken en casussen die leven binnen jouw school of stichting. In overleg past AVS Academie het traject naar wens aan.

4. Zorgeloze herregistratie

Het scholingsaanbod van AVS Academie is volledig geaccrediteerd. Jij en je collega’s kunnen het incompany-traject daarom direct meenemen voor herregistratie bij het Schoolleidersregister PO. Wel zo makkelijk!

5. Verbinden

Met het volgen van een incompany versterk je het interne netwerk en de teamgeest. Je leert je collega’s binnen de stichting en hun scholen beter kennen. Communicatielijntjes worden korter. Er ontstaat een sfeer waarin je van elkaar leert, elkaar helpt en versterkt.

Onze academie voor schoolleiders
De academie van AVS biedt een samenhangend, modern en actueel professionaliseringsaanbod voor elk niveau van leiderschap en ten aanzien van diverse thematiek (governance, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, bedrijfsvoering, financiën, personeelsbeleid, communicatie, schoolomgeving en passend en inclusief onderwijs).

Bekijk ons aanbod

Incompany

Veel van onze leergangen en trainingen kunnen ook incompany gegeven worden. Ook het aanpassen van een leergang of training naar jouw wensen is mogelijk. Wij verzorgen dan ook het certificeringstraject bij het Schoolleidersregister PO voor je.

Ons incompany aanbod

Leergangen

Trainingen

Studiereizen