AVS Academie biedt een doorlopende opleidingslijn, van middenkader, (startende) directeuren, clusterdirecteuren tot professioneel bestuurders en interim-managers. De AVS Academie kan ook adviseren bij de opzet van jouw opleidingsaanbod of intern professionaliseringstraject binnen jouw onderwijsorganisatie.

Onze opleidingen

 • Opleiding Middenmanagement

  Opleiding Middenmanagement

  De opleiding Middenmanagement vormt de perfecte opstap naar een leidinggevende functie in het onderwijs. Verken de (school)leider in jezelf en werk aan de nodige vaardigheden op het gebied van onderwijs, HR, planning en facilitaire zaken. Ze groei je naar de rol van manager en cultuurbewaker die de organisatie draaiende houdt.

  Meer informatie en inschrijven


 • Opleiding Schoolleider Basisbekwaam

  Opleiding Schoolleider Basisbekwaam

  Ontwikkel jezelf tot een sterke schoolleider. Leg een solide basis om jouw taken goed te kunnen uitoefenen, nu en in de toekomst. Tijdens deze opleiding staan we naast je, kennen we de realiteit van het vak en werken we daar samen met jou naartoe.

  Meer informatie en inschrijven


 • Opleiding Schoolleider Vakbekwaam

  Opleiding Schoolleider Vakbekwaam

  Wil je jezelf ontwikkelen tot een nog betere, senior schoolleider? Ontdek waar jij precies staat, te midden van je leerlingen, je team, het bestuur en de wereld rondom de school. Leer vanuit een krachtige visie te bouwen aan duurzame schoolontwikkeling en een lerende organisatie die midden in de maatschappij staat. Dankzij verdieping en verbreding van…

  Meer informatie en inschrijven


 • Opleiding Schoolleider Zij-instroom

  Opleiding Schoolleider Zij-instroom

  AVS wil actief het schoolleiderstekort terugdringen. Daarom starten we met een uniek zij-instroomtraject voor mensen die nu nog in het bedrijfsleven of elders werken en zeker te weten schoolleider willen worden. We beginnen in maart 2024 met een grondige, veelzijdige crash course waarmee je in ras tempo door de belangrijkste ontwikkelingen in het Nederlandse onderwijs…

  Meer informatie en inschrijven


Onze leergangen

Trainingen

Intern professionaliseringstraject

Samen met collega-directeuren of het hele schoolteam leren en ontwikkelen? Al onze leergangen en trainingen vormen we met plezier én naar jouw wensen om tot een incompany-traject.

Opleidingsadvies?

We hebben een ruim aanbod aan opleidingen, leergangen en trainingen. Het kan dan lastig zijn een goede keuze te maken. We helpen je daar graag bij.


Marieke van Leeuwen
Programmamanager


Dianne Franke
Programmamanager

Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen contact met je op.
Je kunt ons ook zelf bellen: 030-2361010