Masterclass Maatschappelijk leiderschap

Ontpop je tot maatschappelijk leider

Wat wil jij in de wereld zetten, welke maatschappelijke beweging wil jij creëren? Hoe neem je anderen mee bij het realiseren van doelen? Welke complexiteit ga je tegenkomen en hoe hou je de energie vast?

Steeds meer leiders vragen zich af hoe ze de maatschappelijke problemen van onze tijd moeten aanpakken. De maatschappelijke uitdagingen worden groter in een omgeving die steeds complexer wordt. Deze sociaal-politieke omgeving vraagt om een ander type leiderschap; om maatschappelijke leiders. Dit persoonlijk leiderschapsprogramma is erop gericht leiders te begeleiden in de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten die hen kunnen helpen antwoorden te vinden op uitdagingen waarvoor we als individu en organisatie staan in de huidige turbulente en complexe tijd. Het programma is uiterst geschikt voor schoolleiders, die leidinggeven in een van de meest complexe omgevingen van deze tijd; het onderwijs. Door onder andere het lerarentekort ervaren schoolleiders een erg hoge operationele werkdruk. Het is daarom lastig om je teamleden mee te nemen om verandering te realiseren, de maatschappelijke impact die je hebt te vergroten en je te focussen op de ontwikkeling van jouw leiderschap. Schoolleiders volgen de masterclass met deelnemers uit andere maatschappelijke sectoren. Op deze manier doen zij niet alleen leiderschaps-inzichten uit het onderwijsveld op, maar leren zij ook van de inzichten op het gebied van leiderschap in andere sectoren.

Bekijk alle uitgebreide informatie op de website van de UvA

Let op! Inschrijving voor deze leergang gaat via de Universiteit van Amsterdam.

Aankomende opleidingsdata

  Meer informatie

  Data en locatie

  9 oktober 9.30-16.30 uur
  7 november 9.30-16.30 uur
  21 november 9.30-16.30 uur
  11 & 12 december 11.00 uur (dag 1) - 16.00 uur (dag 2)
  9 januari 9.30-16.30 uur
  30 januari 9.30-16.30 uur

  De bijeenkomsten vinden plaats in Amsterdam. De plek van overnachting is op een nog nader te bepalen locatie.

  Bekijk de website van de UvA voor de meest actuele informatie

  Prijs

  • Prijs: € 5.975

   Inclusief catering en 2-daagse overnachting.

  AVS behoudt het recht om tussentijdse prijsverhogingen door te voeren.

  Doelgroep

  Gedreven en gemotiveerde leiders uit de publieke sector die impact willen maken. Senior managers en senior strategen van profit - en non-profit organisaties met een maatschappelijk doel.