Masterclass De eerste 100 dagen van je leiderschap

Voor startende schoolleiders

Als startend schoolleider komt er veel op je af. Een uitdaging waar je soms in het diepe gegooid wordt. Wat tref je aan op de school? Hoe wordt er gereageerd op jouw komst? Hoe zorg je voor verbinding? Volg de masterclass ‘de eerste 100 dagen op school’, van Sander Galjaard en Femmy Wolthuis, en ontvang handvatten om succesvol leiding te geven aan je team en de directe schoolomgeving.

Dit is je kans om samen met andere startende schooldirecteuren te reflecteren op je eerste 100 dagen op school. Samen duiken we in de onderstroom van jouw organisatie. Tijdens de masterclass staan Femmy Wolthuis en Sander Galjaard – de auteurs van het 100 dagen document: Versterk jouw schoolleiderschap in de eerste 100 dagen op school – voor je klaar om samen met een aantal andere startende collega-schoolleiders antwoorden te vinden op jouw vragen. Lees de reacties van twee schoolleiders op deze masterclass.

Na deze masterclass heb je meer inzicht gekregen in wat er op school speelt en heb je handvatten gekregen om hier op een goede manier leiding aan te geven. De masterclass is daarom ook aan te raden als je al wat langer schoolleider bent (maximaal 5 jaar). We gaan actief aan de slag en gebruiken diverse werkvormen om samen in de onderstroom van jouw school te duiken. Neem je duikbril en je zwemvliezen mee!

Startende schoolleider -Eerste 100 dagen

Over de trainers

De trainers zijn Femmy Wolthuis en Sander Galjaard, auteurs van het 100 dagen document ‘Versterk je schoolleiderschap in de eerste 100 dagen op school’. Zij zijn verbonden aan In Mundo Coöperatie U.A., dat zich richt op het versterken van leiderschap in het onderwijs, dat bijdraagt aan gezonde en levendige organisaties. Op LinkedIn vind je meer informatie over de achtergrond van Femmy Wolthuis en Sander Galjaard

Netwerk startende schoolleiders

Het netwerk heeft als doel van elkaar te leren, elkaar te inspireren en ideeën uit te wisselen. Dit doen we via digitale en fysieke bijeenkomsten. Je kan meedenken over de invulling en wensen voor latere bijeenkomsten, tijdens deze eerste fysieke bijeenkomst of in een brainstormgroep. Ook kunnen we in deze bijeenkomsten samen kijken hoe we het beroep van schoolleider aantrekkelijk kunnen maken, zodat ook voor de toekomstige generaties de onderwijskwaliteit behouden blijft. Vragen of aanmelden voor de brainstormgroep? Mail naar netwerk@avs.nl.

Meer informatie over dit netwerk

  Meer informatie

  Prijs

  Ledenprijs: € 175
  Prijs: € 225

  AVS Netwerk behoudt het recht om tussentijdse prijsverhogingen door te voeren.

  Data en locatie

  Op dit moment zijn er geen data voor dit aanbod. Vraag informatie aan om op de hoogte gehouden te worden.