AVS Academie

Als schoolleider speel je een cruciale rol in het realiseren van goed onderwijs en in het ontwikkelen van een professionele leergemeenschap. Blijven leren is noodzakelijk. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor de ontwikkeling van je school!

Bij de AVS Academie hebben we een mooi aanbod aan opleidingen, leergangen en trainingen. Een doorlopende leerlijn voor startende directeuren en clusterdirecteuren, het middenkader en ervaren schoolleiders. Veel van deze leergangen en trainingen kunnen ook incompany gegeven worden. Ook het aanpassen van een leergang of training naar jouw wensen is mogelijk. Wij verzorgen dan ook het certificeringstraject bij het Schoolleidersregister PO voor je.

Wil je advies bij het maken van een persoonlijke keuze, een intern professionaliseringstraject of een op maat gemaakte leergang of training? Klik dan op Opleidingsadvies aan de rechter bovenzijde en gebruik de keuzehulp of vraag advies aan één van onze programmamanagers. We nemen graag contact met je op!

Kom jij ook online proeven van onze leergangen?

Herken je dat: je wilt wel een leergang volgen, maar twijfelt of de leergang echt iets voor jou is? Dan is onze online proeverij iets voor jou! Maar ook als je wilt kennismaken met een deel van ons aanbod is dit een mooie gelegenheid. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. Ook voor niet-leden. Alle leergangen zijn gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO.

Wat kun je verwachten?

Op een aantal woensdagen en twee vrijdagen organiseert de AVS Academie een proeverij. De proeverij is van 15.00 – 16.30 uur en wordt online aangeboden. Volg een korte workshop, maak kennis met de docent en stel je vragen. Zo kom je meer te weten over de inhoud van de leergang. Deelname aan de workshops is gratis. Je kunt je voor zoveel workshops opgeven als je zelf wilt.

Data: 12 mei, 21 mei, 26 mei, 2 juni, 4 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni of 30 juni

Meer informatie

Meld je direct aan

 

Op een ander moment een leergang starten? Bij onze opleidingen en leergangen  en trainingen zie je bij ieder aanbod alle startdata.

AVS Academie en Covid-19

Op basis van de landelijke en regionale maatregelen werkt de AVS Academie met een coronaprotocol waarin jouw veiligheid voorop staat. We zijn blij dat we je veilig op onze locatie kunnen ontvangen. Bekijk hier ons protocol t.a.v. de coronamaatregelen.

In principe worden onze leergangen uitgevoerd zoals op onze website vermeld staat.

Update 12 januari 2021

De lockdown, die 15 december 2020 van kracht is geworden, wordt verlengd tot en met 9 februari 2021. Het is dus nog niet toegestaan de opleidingen, leergangen en trainingen uit te voeren zoals op de website vermeld staat. Samen met de cursusleider zoeken we naar een passende oplossing, zoals (deels) digitaal of verplaatsing van de cursusdata.

We informeren je daarover per mail.

Hopelijk kunnen we je na 9 februari weer persoonlijk op locatie ontvangen!

Bekijk ook onze veelgestelde vragen over de AVS Academie en corona.

 

Over de AVS Academie

Over de Academie
Praktische informatie
Bekijk ook onze opleidingslijn
AVS Academie blog

Academie blog

  • Alien Cnossen

    Ergens tussen hollen en stilstaan…

Download de opleidingsbrochure


Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).