AVS Academie

Als schoolleider speel je een cruciale rol in het realiseren van goed onderwijs en in het ontwikkelen van een professionele leergemeenschap. Blijven leren is noodzakelijk. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor de ontwikkeling van je school!

Bij de AVS Academie hebben we een mooi aanbod aan opleidingen, leergangen en trainingen. Een doorlopende leerlijn voor startende directeuren en clusterdirecteuren, het middenkader en ervaren schoolleiders. Veel van deze leergangen en trainingen kunnen ook incompany gegeven worden. Ook het aanpassen van een leergang of training naar jouw wensen is mogelijk. Wij verzorgen dan ook het certificeringstraject bij het Schoolleidersregister PO voor je.

Wil je advies bij het maken van een persoonlijke keuze, een intern professionaliseringstraject of een op maat gemaakte leergang of training? Klik dan op Opleidingsadvies aan de rechter bovenzijde en gebruik de keuzehulp of vraag advies aan één van onze programmamanagers. We nemen graag contact met je op!

Meer informatie over de corona-maatregelen bij de AVS Academie

Op een ander moment een leergang starten? Bij onze opleidingen en leergangen  en trainingen zie je bij ieder aanbod alle startdata.

AVS Academie actueel

AVS Academie en Covid-19

Twijfel je na het horen van de laatste coronamaatregelen over het volgen van onderwijs op locatie? Weet dan dat de laatste maatregelen weinig invloed hebben op onze leergangen en trainingen en je deze veilig kunt bijwonen. We streven ernaar om de lessen zoveel mogelijk op locatie plaats te laten plaatsvinden. Dit omdat wij de kwaliteit van het onderwijs zo goed mogelijk willen borgen. Waar mogelijk bieden we de leergang hybride aan zodat je alsnog kunt deelnemen mocht je niet fysiek naar de locatie willen/kunnen komen. Sommige leergangen lenen zich echter niet voor online aanbod en vinden alleen fysiek plaats, dit staat dan op de website vermeldt bij de betreffende leergang(en).

Natuurlijk volgen we de laatste richtlijnen van het RIVM zoals die gelden voor het geaccrediteerde onderwijs en Hogescholen:

  • Valt de leslocatie niet onder horeca? Dan hanteren we 1.5 meter afstand, handhygiëne en draag je een mondkapje zodra je loopt.
  • Vindt de lesdag plaats op een horecalocatie? Dan vragen we je voor jouw eigen veiligheid en die van anderen ook om een QR-code.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Heb je hierover een vraag neem dan contact met ons op.

Bekijk hier ons protocol t.a.v. de coronamaatregelen.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen over de AVS Academie en corona.

Academie blog

Download de opleidingsbrochure


Gedragscode NRTO

Keurmerk NRTO

De AVS Academie hanteert de NRTO gedragscode.

Meer informatie

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).