AVS Academie

Als schoolleider speel je een cruciale rol in het realiseren van goed onderwijs en in het ontwikkelen van een professionele leergemeenschap. Blijven leren is noodzakelijk. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor de ontwikkeling van je school!

Bij de AVS Academie hebben we een mooi aanbod aan opleidingen, leergangen en trainingen. Een doorlopende leerlijn voor startende directeuren en clusterdirecteuren, het middenkader en ervaren schoolleiders. Veel van deze leergangen en trainingen kunnen ook incompany gegeven worden. Ook het aanpassen van een leergang of training naar jouw wensen is mogelijk. Wij verzorgen dan ook het certificeringstraject bij het Schoolleidersregister PO voor je.

Wil je advies bij het maken van een persoonlijke keuze, een intern professionaliseringstraject of een op maat gemaakte leergang of training? Klik dan op Opleidingsadvies aan de rechter bovenzijde en gebruik de keuzehulp of vraag advies aan één van onze programmamanagers. We nemen graag contact met je op!

Op een ander moment een leergang starten? Bij onze opleidingen en leergangen  en trainingen zie je bij ieder aanbod alle startdata.

AVS Academie actueel

AVS Academie en Covid-19

Op basis van de landelijke en regionale maatregelen werkt de AVS Academie met een coronaprotocol waarin jouw veiligheid en die van je medecursisten voorop staat. We zijn blij dat we je veilig op onze locatie kunnen ontvangen

Met onze maatregelen sluiten wij aan bij de richtlijnen en adviezen van de overheid. Daarnaast gaan we er vanuit dat deelnemers die niet zijn gevaccineerd zich voorafgaand aan de leergang of training hebben laten testen.

Heb je hierover een vraag neem dan contact met ons op.

Bekijk hier ons protocol t.a.v. de coronamaatregelen.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen over de AVS Academie en corona.

Academie blog

Download de opleidingsbrochure


Gedragscode NRTO

Keurmerk NRTO

De AVS Academie hanteert de NRTO gedragscode.

Meer informatie

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).