Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Professionalisering » Trainingen en masterclasses » Onderwijs en schoolomgeving » Naar andere schooltijden, en dan?

Naar andere schooltijden, en dan?

De afgelopen jaren is de behoefte aan andere schooltijden in het primair onderwijs gestegen. Dit is voortgekomen uit de veranderende maatschappij, waar meer aansluiting gezocht wordt tussen werk-, school- en kinderopvangtijden. Scholen hebben sinds 2006 de mogelijkheid om schooltijden aan te passen, waarbij ze uit verschillende schooltijdmodellen kunnen kiezen. Overweegt u als directeur op uw school te komen tot het invoeren van andere schooltijden, dan is het zaak geen dingen over het hoofd te zien.

Tijdens deze training krijgt u kennis over het omgaan met of het invoeren van andere schooltijden. We belichten de (wettelijke) regels en afspraken waar de schoolorganisatie zich aan dient te houden. Verder komen ook de belangen van ouders, leerkrachten en de rol van de MR aan de orde. Op deze dag maken we gebruik van de door de AVS uitgebrachte publicatie ‘Naar andere schooltijden, en dan?’ en geven we leidinggevenden van de school inzicht in het onderwerp aan de hand van een zeer praktische aanpak. Tijdens de training hanteren we (inter)actieve werkvormen en een stappenplan, waarbij we gebruikmaken van (voorbeelden uit) de eigen schoolpraktijk.
 

Reacties
‘Het stappenplan uit de reader is geweldig!’
‘Dit is de verdieping die mij helpt het lopende proces in mijn organisatie vorm te geven.’

Schoolleidersregister PO: informeel leren
Naar andere schooltijden, en dan? is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat Naar andere schooltijden, en dan? gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema’s en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

Inschrijven

Klik hieronder om u in te schrijven voor bovenstaand aanbod.
Indien het aanbod meer dan eenmaal wordt aangeboden, treft u hieronder meerdere links.

Inschrijven voor 4 april 2018
Naar andere schooltijden, en dan?

De afgelopen jaren is de behoefte aan andere schooltijden in het primair onderwijs gestegen. Dit is voortgekomen uit de veranderende maatschappij, waar meer aansluiting gezocht wordt tussen werk-, school- en kinderopvangtijden....

€ 17,50
Bestel deze publicatie (opent in een nieuw venster) | Meer informatie

Aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO

Trainer(s)

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Centrum Educatief Leiderschap zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat het AVS Centrum Educatief Leiderschap een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png