Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Goedkoper Licht: een goed idee! (Schoolvoordeel)

Energiezuinige verlichting zonder eigen investering
Voor goed en passend onderwijs is goede verlichting in de klas belangrijk. Veel schoolgebouwen hebben nog ouderwetse, energie-slurpende TL-verlichting. Door de financiële druk in het onderwijs is het vaak lastig om daar iets aan te doen. Daarom biedt Goedkoper Licht een innovatieve en kostenneutrale oplossing voor het VO en PO. Een voordelig verlichtingsconcept, waardoor de verlichting weer als nieuw functioneert en tot 65% energie wordt bespaard. De kosten van Goedkoper Licht worden gedekt door de besparingen op de energierekening. Uiteindelijk blijft een groter deel van het onderwijsbudget beschikbaar voor de primaire taken. Het kost niets meer dan anders, want het concept past volledig binnen het budget van de reguliere energiekosten.

Uw voordeel

  • Alle verlichting in de klaslokalen weer als nieuw
  • Meer budget voor de onderwijstaken
  • Tot 65% energiebesparing
  • 5 jaar lang verzekerd van goed functionerende verlichting

Een budgetneutrale oplossing
Uit de energiebesparing en de besparing op het reguliere onderhoud wordt gedurende 5 jaar de service betaald. Goedkoper Licht geeft 5 jaar garantie op ‘licht’ en het kost niets meer dan anders.

tl.pngLange levensduur
De LED verlichting is goed voor 80.000 branduren wat overeenkomt met een levensduur van meer dan 30 jaar. Na 5 jaar kan de school nog vele jaren van het hele voordeel genieten.

De invloed van verlichting op het totale energieverbruik
De verlichting is goed voor ca. 50% van het totale energieverbruik. 65% besparing op het energiegebruik van de verlichting levert een besparing op van ruim 30% van het totale elektrische energiegebruik.

Goedkoper Licht

  • bespaart kosten en energie
  • maakt gebruik van de bestaande verlichtingsarmaturen
  • reduceert de CO2-uitstoot en draagt bij aan een duurzame school
  • voldoet aan het Activiteitenbesluit – Wet Milieubeheer die uitvoering van dit soort maatregelen wettelijk verplicht stelt bij een totaal energieverbruik vanaf 50.000 kWh per jaar

Contact
Voor meer informatie, kijk op www.goedkoperlicht.nl/duwtje of neem contact op via besparen@goedkoperlicht.nl.

Goedkoper Licht BV
Bezoekadres en showroom
Anthonetta Kuijlstraat 47
3066 GS Rotterdam